Попаднахме на невиждани или поне мно..." /> Невиждани снимки от кариерата на футболната легенда Юлиян Емилов – vestitel.info

Спорт

Публикувано на August 7th, 2017 | от Vestitel

0

Невиждани снимки от кариерата на футболната легенда Юлиян Емилов

Попаднахме на невиждани или поне много рядко срещани снимки на футболната легенда Юлиян Емилов.

Яшкко, както го знаят всички, е роден на 18.03.1961 г. и е рожба на детско-юношеската школа на ФК “Чавдар” Бяла Слатина. Неговият талант е забелязан бързо от съгледвачите на “Ботев” Враца и още на 17 год. възраст е привлечен в редиците на врачани. По това време “Ботев” е постоянен участник в “А” РФГ, а Юлиян Емилов успява за запише забележителните 196 участия с 13 гола в майсторската група. През 1990 год. Емилов се завръща отново в родния клуб и помага за завръщането му в единната “Б” РФГ. През следващите 10 години Яшко се състезава за ФК “Чавдар” и ФК “Първа атомна” Козлодуй по терените на “В” Северозападна АФГ. Активната си футболна кариера завършва през 2003 година като състезател на ФК “Чавдар” Бяла Слатина.

Част от снимките са направени в паметни моменти за “Ботев” (Враца), а именно по време на приятелския мач в Иран срещу националния отбор на страната, преди задгранично турне в Кипър, точно преди победата над ЦСКА с 3:0, както и при паметен успех с 6:3 над “Левски” в София.

 

Comments

Tags: ,


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑