Ученичка от 10 „Б” клас на професиона..." /> Ученичка принуди с бой приятелка да прави орална любов – vestitel.info

Криминално

Публикувано на June 22nd, 2017 | от Vestitel

0

Ученичка принуди с бой приятелка да прави орална любов

Ученичка от 10 „Б” клас на професионалната гимназия по облекло „Елисавета Багряна” в Бяла Слатина е влязла в ролята на свиреп сводник спрямо своя връстница. С много бой и заплахи тя накарала своя съученичка да прави орална любов с мъж. За издевателствата спрямо непълнолетната, районният съд я наказа с пробация за половин година.

В хода на делото станало ясно, че бруталната тийнейджърка завлякла насила жертвата си при клиент в село Враняк на 27 септември миналата година. За да накара изплашеното момиче да задоволи орално мъжа, сводничката и цепнала три яки шамара и се заканила, че ще продължи да я трепе, ако не следва указанията й. Само след ден насилената ученичка била подложена на други гаври. Тя била принудена от съученичката си да прави стриптийз и да играе кючек като я налагала с юмруци по лицето и гърба. Случката се разиграла пред „отбрана публика” в Бяла Слатина. След нея обаче унизеното момиче подало жалба в полицията.

По време на разследването на насилничката било забранено да я приближава и с нея работили специалисти от детската педагогическа стая.

В периода на 6-месечната пробация, постановена от наказателен състав с председател Ивайло Шабански, непълнолетната сводница трябва да ходи и на курсове за обществено възпитание. Според съда, макар и да е малка на години, тя е разбирала отлично какво прави, а действията й са били в условията на продължавано престъпление. Семейството на осъдената пък ще трябва да плати направените разноски по делото, които са в размер на 1022 лева. Тъй като присъдата е в резултат на сключено споразумение с прокуратурата, тя е окончателна и не подлежи на обжалване.

Comments

Tags: , , ,


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑